Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Επιστολή προς τους φοιτητές του ΠΜΣ "ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ "

Αγαπητοί φίλοι,

Πιστεύοντας οτι στην διαχείριση της παρούσας κρίσης Υγείας που αποτελεί η πανδημία της ίωσης Η1Ν1 το Μεταπτυχιακό μας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχο αλλα και γενικότερα η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου πρέπει να παρέμβει ουσιαστικά, προτείνομε τα εξής:

1. Συγκρότηση ομάδων εθελοντών αποφοίτων η φοιτητών του ΠΜΣ μας που θα τεθούν στην διάθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και ου ΕΚΕΠΥ για να στελεχώσουν ιατρεία διάγνωσης και θεραπείας η συνεργεία εμβολιασμού.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους στέλνοντας μαιλ με τα στοιχεία και το κινητό τους τηλέφωνο στην γραμματεία του ΠΜΣ (crisismedinfo@med.uoa.gr )

2. Διοργάνωση μίας επιστημονικής ημερίδας με θέμα : «Λοίμωξη απο τον ιό Η1 Ν 1. Νεότερα δεδομένα» .

Σκοπός της ημερίδας είνα να προσφέρει στους ιατρούς-φοιτητές του Μεταπτυχιακού μας μαθήματος , στα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας και στον ιατρικό κόσμο γενικότερα, μία έγκυρη, επιστημονική και νηφάλια ενημέρωση για την επιδημία της νέας ιογενούς λοίμωξης.

Η ημερίδα θα διοργανωθεί στο αμφιθέατρο « Δωμα» του Θεραπευτηρίου « Ευαγγελισμός» την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2009.

Στην ημερίδα θα προσκληθούν να ομιλήσουν διακεκριμένοι συνάδελφοι- μέλη του ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής καθώς και επιστήμονες με εγνωσμένο κύρος στον τομέα αυτόν.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να βοηθήσουν στην διοργάνωση της επειστημονικής αυτής εκδήλωσης μπορουν να επεικοινωνήσουν με την κα Β Γκεμπιάου η να στείλουν μήνυμα στην γραμματεία του ΠΜΣ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Θ.ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ

Συντονιστής του ΠΜΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: