Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΤΟ ΠΜΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ Η1Ν1: ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ"

Προς τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής
Καθηγητή κ Χ.Στεφανάδη


Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών « Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» που έχω την τιμή να διευθύνω, επιθυμεί να διοργανώσει μία επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Λοίμωξη από τον ιό Η1 Ν 1. Νεότερα δεδομένα» .
Η ημερίδα θα διοργανωθεί στο αμφιθέατρο « Δώμα» του Θεραπευτηρίου « Ευαγγελισμός» την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009. Σκοπός της ημερίδας είναι να προσφέρει στους ιατρούς-φοιτητές του Μεταπτυχιακού μας μαθήματος , στα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας και στον ιατρικό κόσμο γενικότερα, μία έγκυρη, επιστημονική και νηφάλια ενημέρωση για την επιδημία της νέας ιογενούς λοίμωξης.
Στην ημερίδα θα προσκληθούν να ομιλήσουν διακεκριμένοι συνάδελφοι- μέλη του ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής καθώς και επιστήμονες με εγνωσμένο κύρος στον τομέα αυτόν.
Παρακαλούμε να δεχθείτε να θέσετε την επιστημονική αυτή ημερίδα υπό της Αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και να παραστείτε κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών της.
Σας γνωστοποιούμε εξ άλλου ότι οι 30 απόφοιτοι του ΠΜΣ «Διεθνής Ιατρική -Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» καθώς και οι 60 φοιτητές που σπουδάζουν στα τρέχοντα εξάμηνα , δηλώνουν με επιστολή τους στο ΚΕΕΛΠΝΟ την διάθεσή τους να στελεχώσουν εθελοντικά ιατρεία διάγνωσης η συνεργεία επιδημιολογικής επιτήρησης εφ όσον τούτο κριθεί αναγκαίο.

Με τιμή
Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ
Αν Καθηγητής Χειρουργικής
Συντονιστής του ΠΜΣ «Διεθνής ιατρική –Διαχείριση κρίσεων Υγείας»